Vergaderen/confereren

Walsemaweer is compleet ingericht voor (meerdaagse) werksessies met groepen tot 25 personen. Daarnaast zijn er conferentiemogelijkheden voor groepen tot 250 personen. Met de karakteristieke zalen en appartementen –met gebruikte natuurlijke materialen zoals leem, houtvezel en vlas–, en de catering, vers van het Hoogeland, staat niks een aangenaam verblijf in de weg. Walsemaweer beschikt over verschillende zalen, voor uiteenlopende type bijeenkomsten en doeleinden.  Graag adviseren wij u welke ruimte geschikt is voor uw bijeenkomst.

Room with a view

De “Room with a view” is een ruimte met uitzicht, heel-veel-uitzicht over de weilanden. Acht grote ramen op het zuiden zorgen voor een aangenaam licht vertrek. Open de vier gigantische glazen deuren en u kijkt uit over de Deel. U begrijpt meteen waarom de Groningse boerderijen de kathedralen van het Hoogeland wordengenoemd. De zaal is flexibel in te delen en wordt verwarmd door een houtkachel en muurverwarming in de lemen wanden. De zaal blijft comfortabel met groepen van 5 tot 50 man. Door de informele opstelling met 3 grote tafels, waaraan per tafel 8 personen kunnen zitten, blijft de ontmoeting vaak persoonlijk van karakter en wordt iedereen actief betrokken in processen. Voor grotere groepen kunnen tafels bijgeplaatst worden, een carré-opstelling is mogelijk en er kunnen stoelen (tot ongeveer 50) in een theateropstelling worden geplaatst.U kunt gebruik maken van een smartbord en/of een HD-bioscoop en natuurlijk een flip-over.

Kleine zaal

De kleine zaal wordt voornamelijk gebruikt voor lunch, ontbijt en diner. Hij is ruim en licht en kijkt uit op het land. Ook kan deze zaal ingezet worden voor presentaties voor kleinere groepen tot 20 personen. Een beamer, scherm en flip-over staan tot uw beschikking. De zaal beschikt over een eigen pantry.

De Graanschuur

De Graanschuur is een intieme ruimte en kijkt uit op De Deel. In het midden staat een grote tafel voor maximaal 25 personen. Door de vaste opstelling van de tafel is deze ruimte uitermate geschikt voor vergaderingen en diners. Een beamer, scherm en flip-over staan tot uw beschikking.

De Deel

De Deel is imposant groot. U kunt de Deel beschouwen als een groot overdekt plein waar alle werk- en ontspanningsruimtes en slaapvertrekken op uit-komen of -kijken. Het plein biedt vele mogelijkheden. Voor bedrijfsfeesten en -partijen is in de Deel een ruimte van 100 m2 meter ingericht. Deze is geschikt voor bijeenkomsten van ongeveer 100 personen. Deze ruimte is goed te verwarmen en sluit aan op “The Beanery”, onze bruine kroeg.

The Beanery

“The Beanery” is onze interpretatie van het kunstwerk van Edward Kienholz. Een plek waar tijd even geen rol speelt en men ontspannen de beslommeringen van de dag van zich kan afspoelen met een biertje of een glas fris. Deze bruine kroeg uit 1916 en de Deel lenen zich voor een goeie “na-zit” waar alle ervaringen van de dag nog even op een rijtje gezet kunnen worden.

De bijschuur

In de bijschuur –met de stal van wierde Bethlehem– lopen Spirit en Boy. Hier waan je jezelf weer even 100 jaar terug. De kippen scharrelen tussen de paarden en de geur van hooi komt je tegemoet. Een heerlijk plekje om even afstand te nemen en weg te dromen of te genieten van de authentieke boerderij-sfeer.