Teamdagen

Walsemaweer is bij uitstek geschikt voor groepen (teams) die op een ontspannen manier op afstand van de drukte van alle dag aandacht willen geven aan elkaar en/of een bepaald onderwerp dat bijzondere aandacht behoeft. De rust en de ruimte en de comfortabele inrichting van de appartementen en de werkruimtes dragen daar goed aan bij. Geen slaapzalen of jeugdherberg-gevoel, geen hotel met onpersoonlijke afstandelijkheid, geen overdreven luxe, maar smaakvol en respectvol comfort en daar waar kwaliteit belangrijk is, kosten nog moeite gespaard.

Als er iets kenmerkend is voor onze omgeving, dan zijn het wel de eindeloze uitzichten en de ongelooflijke stilte van de nacht, met duizenden sterren aan de hemel. De rustig kronkelende weggetjes langs kleine waterstroompjes, zoals die al eeuwen het water van de delta naar de zee lieten stromen. Ruimte krijgt een nieuwe betekenis, als je een tijdje op Walsemaweer vertoeft. Zowel de fysieke als de mentale ruimte lijken te groeien. Een perfecte plek voor enige reflectie, of als uitvalsbasis voor een levendig weekeinde in de Provincie, met tripjes naar Stad en Wad.

Meerdaags-arrangement voor teams vanaf 12 personen

Voor groepen vanaf 12 personen hebben wij een speciaal 24-uurs team-arrangement en een 36-uurs team-arrangement samengesteld: Deze arrangementen zijn inclusief logies en ontbijt, koffie, thee, koek/appeltaart gedurende de gehele dag en avond en een lunch bestaande uit huis-gemaakte soep, ambachtelijk brood, diverse soorten beleg (hartig en zoet), melk, karnemelk en fruit. U kunt uw programma starten of eindigen met een drie gangen diner-buffet, gemaakt door onze kok/kunstenaar Leen Kaldenberg. Leen staat regionaal bekend om zijn uitstekende kookkunsten en gebruikt  biologische en waar mogelijk regionale producten.

Appartementen

Appartement één
Dit appartement bestaat uit twee kamers: een kamer (28 m2) geschikt voor drie personen, met eigen uitgang naar de tuin en een kamer (16 m2) geschikt voor twee personen. De maximale bezetting is vijf personen. Het appartement beschikt over een eigen ruime badkamer.

Appartement twee 
Ook dit appartement is in tweeën verdeeld: een kamer (28 m2) geschikt voor drie personen, met eigen uitgang naar de tuin en een kamer (18 m2) geschikt voor twee personen. De maximale bezetting is vijf personen. Het appartement beschikt over een eigen badkamer.

Appartement drie 
40 m2 groot en middels roomdividers geschikt gemaakt voor acht personen, in 4 stapelbedden. Praktisch en charmant. Aangrenzend is een ruime badkamer, met twee douches, toilet en twee wastafels.

Stallen 1 t/m 3
De stallen zijn omgetoverd in twee splinternieuwe eenpersoonskamers en een tweepersoonskamer. Deze luxe, knusse,kleine kamers beschikken over eigen douche en toilet.

De meidenkamers 
Dit zijn aangename kamers, met vooral ‘s avonds een adembenemende blik op de zonsondergang. Samen zijn deze kamers ingericht voor twee personen. Aangrenzend aan de meidenkamers is een ruime badkamer met douche, toilet, wastafel en sauna.

Groene kamers 1 & 2 
20 m2 groot elk geschikt voor twee personen. Aangrenzend is een ruime badkamer, met twee douches, toilet en twee wastafels.

Sauna
Een deel van de voormalige stallen is omgebouwd tot een complete sauna voor vijf personen.